Ruilen en retourneren kan tot 14 dagen na levering. Omruilen voor een andere maat is gratis.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Wij willen dat je helemaal blij bent met je aankoop en dus is omruilen of retourneren geen enkel probleem. Maar… duurzaam is het heen-en-weer sturen van pakketjes natuurlijk niet. Dus twijfel je over je maat of wil je persoonlijk advies? Chat dan met ons of stuur een e-mail naar service@jolinejolink.com. Wij helpen je graag.

Retourneren kan als volgt:

  • Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan via het retourportaal
  • Log in met je bestelnummer en e-mail adres, volg de stappen en print indien nodig het retourlabel uit.
  • Verpak het ongedragen item in de originele verpakking en voeg de pakbon toe (zonder pakbon kunnen wij je retourzending niet verwerken). Tape de verpakking goed dicht, plak het retourlabel erop en geef het binnen 5 dagen af bij een locatie van de gekozen vervoerder. Indien je hebt gekozen voor printerloos versturen, laat dan via je telefoon de barcode scannen die je per e-mail hebt ontvangen. Vergeet niet om een verzendbewijs met tracking gegevens te vragen.
  • Zodra wij je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, krijg je hiervan een bevestiging per e-mail.
  • Vervolgens sturen wij het nieuwe artikel naar je op of wordt het aankoopbedrag binnen 10 dagen teruggestort via dezelfde methode waarmee je hebt betaald.

Goed om te weten:

  • Wil je omruilen voor een andere maat? Dan is terugsturen gratis.
  • Wil je retourneren? Dan zijn de retourkosten 6 euro (8 euro voor België).
  • Teruggestuurde artikelen moeten nieuw en ongedragen zijn met alle originele aangehechte labels en kaartjes eraan vast.
  • Artikelen die niet online zijn gekocht, maar in onze fysieke winkel kunnen alleen in deze winkel geruild worden voor een ander artikel of voor een tegoedbon. Deze tegoedbon is twee jaar geldig.
  • Tweedehands artikelen (Nieuwe Liefde) kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Kan ik een artikel omruilen voor een andere maat?
Jazeker, en in dat geval kun je het eerder bestelde artikel gratis naar ons terugsturen. Het nieuwe artikel sturen wij ook kosteloos naar je op. Via het retourportaal kun je aangeven welk artikel je wilt omruilen.

Kan ik een artikel omruilen of retourneren in jullie winkel?
Helaas is het niet mogelijk om online bestellingen in onze fysieke winkel te ruilen of retourneren.

Kan ik het aankoopbedrag terugkrijgen van een online bestelling?
Jazeker. Zodra wij je retourzending in goede orde hebben ontvangen en verwerkt, en je wilt geen andere maat ontvangen, dan wordt het aankoopbedrag binnen 10 dagen teruggestort via dezelfde methode waarmee je hebt betaald.